BEVEILIGINGSPLAN

IeTee Solutions

beveiligingsplan

Het beveiligingsplan beschrijft de procedures die gemaakt zijn om de ICT-omgeving te beveiligen tegen data verlies, data corruptie en ongeautoriseerd gebruik van programmatuur en data. Verder worden de configuratie instellingen van systeemonderdelen, die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van het netwerk, gedocumenteerd.

 

 

 

HOE GAAN WE TE WERK?

Een goed beveiligingsplan is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat alle facetten van ICT-beveiliging aan bod komen. Onze ICT-beveiliging begint niet zomaar met het lukraak implementeren van technische oplossingen. Het begint met een goed plan.

Wij zorgen al sinds 2001 voor een goede ICT-beveiliging bij diverse organisaties. Een beveiligingsplan op maat is de basis van uw veilige ICT-omgeving.

Bij het doorvoeren van een beveiligingsplan, houden wij rekening met de gebruiker. Hierin bieden wij u advies en ondersteuning. Tijdens het proces bekijken wij de grootste risico’s en kiezen wij samen met u de prioriteiten.

   Vulnerability Onderzoek

   Hartelijk dank voor uw interesse in onze beveiligingsdienst. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Leave this field blank

   <- Ga terug naar beveiligingsoplossingen.