OVER ONS

IeTee Solutions

IETEE Solutions

De kracht van 20 jaar IeTee.

In 2001 werd IeTee Solutions opgericht, met als core business het beheren van de kantoorautomatisering van klanten. Vandaag de dag richten wij ons op BeherenBeveiligen en Detacheren. Daarnaast geven wij onafhankelijke adviezen en voeren wij ICT-projecten uit. We zijn onafhankelijk, omdat wij bewust geen hard- en softwareproducten verkopen. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd van ongekleurd advies voorzien. Wij hebben ons sinds de oprichting volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kennis en expertise op ICT-gebied. Benieuwd naar het team?

Wij houden van ons werk!

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben. Dit maakt ons een zeer stabiele partij, met mensen met een lange staat van dienst, niet alleen op kantoor, maar ook bij onze specialisten. En dat werpt zijn vruchten af ook voor onze klanten.

 

Door onze manier van aanpak krijgt u gedreven mensen, die voor uw bedrijf door het vuur willen gaan. En minstens zo belangrijk, omdat het bij ons geen “komen en gaan” van medewerkers is, heeft u ook altijd met dezelfde persoon te maken. Dit scheelt niet alleen veel tijd en uitleg, het maakt het contact ook een stuk stabieler, persoonlijker en daarmee prettiger.

Maak kennis met ons team